2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Türkçe Hazırlık Eğitimi Alacak (MÜYÖS, TRYÖS, YTB) Öğrencilerin Dikkatine! / Attention to Students Who Will Take Turkish Preparatory Education (MÜYÖS, TRYÖS, YTB) in the 2023-2024 Academic Year!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı MÜYÖS, TRYÖS ve YTB öğrencilerinin alacakları Türkçe hazırlık eğitimi dersleri 09 Ekim 2023 tarihinde saat 08.30'da başlayacaktır. Dersler MÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Marmara TÖMER) dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

Yer: MÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Marmara TÖMER), Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1. Kat, A Blok

(Derslik bilgisi daha sonra bildirilecektir.)

Adres: Eğitim Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Blok No: 157 / 7, İç Kapı No: 1, Kadıköy / İstanbul

Konum için tıklayınız.

Akademik Takvim için lütfen bakınız: Marmara TÖMER Web Sayfası > Öğrenci > Akademik Takvim

Marmara TÖMER

Turkish preparatory training courses to be taken by MÜYÖS, TRYÖS and YTB students in the 2023-2024 academic year will start on 09 October 2023, at 08.30 a.m. Lessons will be held face-to-face in MU Turkish Teaching Application and Research Center (Marmara TÖMER) classrooms.

Location: MÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Marmara TÖMER), Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1. Kat, A Blok

(Classroom information will be announced later.)

Adress: Eğitim Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Blok No: 157 / 7, İç Kapı No: 1, Kadıköy / İstanbul

Click for the location.

Please see for the Academic Calendar: Marmara TÖMER Web Page > Student > Academic Calendar

Marmara TÖMER