MÜYÖS-TRYÖS Öğrencileri için Türkçe Dil Yeterliliği (Muafiyet) Ve Seviye Belirleme Sınavı - Sınav Yeri ve Saati Hakkında Duyuru

Sınav Yeri ve Saati Hakkında Duyuru

MÜYÖS ve TRYÖS sonucuna göre kayıt olan uluslararası öğrencilerimize yönelik 12 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Türkçe Dil Yeterliliği (Muafiyet) ve Seviye Belirleme Sınavına ait sınav yeri ve saati bilgisi aşağıdadır:

Sınav Yeri: Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Marmara TÖMER)

Derslik: A210, A212

Sınav Tarih ve Saati: 12.09.2023 Salı
Okuma-Dinleme-Yazma Sınavı Saati: 09.00-11.20
Konuşma Sınavı Saati: 14.00

Sınavda Dikkat Edilecek Konular

•    Sınavdan yarım saat önce sınav yerinde bulununuz.
•    Sınava gelirken aşağıdaki evraklar yanınızda bulunmalıdır:
        1.    Öğrenci Belgesi
        2.    Pasaport
        3.    Varsa T.C. Kimlik Kartı

•    Pasaportu ve Öğrenci Belgesi yanında bulunmayan öğrenci sınava alınmaz.
•    Sınavda kullanacağınız kalem, silgi, kalem tıraş gibi araç gereçleri yanınızda bulundurunuz.
•    Sınava su harici yiyecek ve içecek getirmek yasaktır.
•    Sınav esnasında cep telefonu, akıllı saat ve benzeri cihazları kullanmak yasaktır.
•    Saati ya da sınavın bitmesine kaç dakika kaldığını gözetmeninizden öğrenebilirsiniz.
•    Sınav başladıktan sonra imza listesinde adınızın bulunduğu bölüme imzanızı atınız.
•    Sınava ilk 30 dakika geç kalan öğrenci sınava alınır ancak öğrenciye ek süre verilmez.
•    30 dakikadan fazla geç kalan öğrenci, sınava alınmaz.
•    Sınav esnasında sınav salonundan çıkan öğrenci yeniden sınava alınmaz.
•    Sınav başlamadan önce soru kitapçığını kontrol ediniz.

Sınav sonuçları 14 Eylül 2023 tarihli Perşembe günü mesai bitimine kadar ilan edilecektir.

Adres: Marmara Üniversitesi, Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1. Kat, A Blok, Kadıköy/İstanbul

Uluslararası öğrenci listesi için tıklayınız.

PLACEMENT EXAM FOR MÜYÖS-TRYÖS STUDENTS

Announcement of Exam Place and Time

Below is the exam place and time informations for the Turkish Language Proficiency (Exemption) and Placement Exam to be held on September 12, 2023 for our international students who are registered according to the results of MÜYÖS and TRYÖS:

Exam Location: Marmara University Turkish Language Teaching Application and Research Center (Marmara TÖMER)

Classroom: A210, A212

Exam Date and Time:

September 12, 2023 Tuesday

Reading-Listening-Writing Exam Time: 09.00-11.20

Speaking Exam Time: 14.00

Topics to be Considered in the Exam

- Please arrive at the exam center half an hour before the exam.

- You must have the following documents with you when coming to the exam:

1. Student Certificate
  2. Passport
  3. T.R. Identity Card if available

Address: Marmara Üniversitesi, Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1. Kat, A Blok, Kadıköy/İstanbul

Marmara University
Centre for Teaching Turkish Language (Marmara TÖMER)
Göztepe Campus Kadıköy/İstanbul