2024-2025 TR-YÖS VE TÜRKİYE BURSLUSU (YTB) ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN TÜRKÇE DİL YETERLİLİĞİ/ SEVİYE BELİRLEME SINAVI DUYURUSU

2024-2025 Eğitim - Öğretim yılı Marmara TÖMER Türkçe Dil Yeterliliği/ Seviye Belirleme Sınavı 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 09.00'da Marmara TÖMER'de yüz yüze olarak yapılacaktır.

Sınav Tarihi: 10 Ekim 2024 Perşembe

Sınav Saati: 09.00

Öğrencilerin saat 08.30'da sınav yerinde olması gerekmektedir.

Sınav Yeri: Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Marmara TÖMER), Göztepe Yerleşkesi, Eski Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1. Kat, A Blok, Kadıköy/İSTANBUL

Adres: Eğitim Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökyay Caddesi, Blok No: 157/7, İç Kapı No: 1, Kadıköy/İSTANBUL

Konum için tıklayınız.

Sınavda Dikkat Edilecek Konular

• Sınavdan yarım saat önce (08.30'da) sınav yerinde bulununuz.
  • Sınava gelirken aşağıdaki evraklar yanınızda bulunmalıdır:

1. Öğrenci Belgesi

2. Pasaport

3. Varsa T.C. Kimlik Kartı

• Pasaportu ve Öğrenci Belgesi yanında bulunmayan öğrenci sınava alınmaz.
  • Sınavda kullanacağınız kalem, silgi, kalemtıraş gibi araç gereçleri yanınızda bulundurunuz.
  • Sınava su harici yiyecek ve içecek getirmek yasaktır.
  • Sınav esanasında cep telefonu, akıllı saat ve benzeri cihazları kullanmak yasaktır.
  • Sınava ilk 30 dakika geç kalan öğrenci sınava alınır ancak ek süre verilmez. 30 dakikadan fazla geç kalan öğrenci sınava alınmaz.